Buco Nero Malbec

Buco Nero Malbec

257 kr (nr. 57711) Rött vin, medelfylligt Argentina

Buco Nero Malbec – det perfekta allroundvinet från Argentina.

Smakrikt och kraftfullt Malbec-vin från Argentina. Vinet är gjort på landets nationaldruva Malbec och har en rödskimrande färg. Buco Nero Malbec passar perfekt till många olika rätter, bland annat pulled pork-taco, entrecôte och långkok.

Fruktig och kryddig doft med inslag av mörka bär, plommon, choklad, färska örter och fat. Smaken är fyllig och smakrik med en lång eftersmak.

Buco Nero Malbec är ett smakrikt och kraftfullt vin som passar perfekt för alla tillfällen. Vinet är ett bra val för dig som letar efter ett allroundvin som passar till många olika rätter.

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

Druvsort100% Malbec
Årgång2022
Alkoholhalt13%
Storlek3000 ml
Förpackning Box

Detaljer

Antal/kolli4
FörslutningTappkran
Sockerhalt0,4 g/100 ml
Producent Iconic Wines

Innehållet

SmakbeskrivningFylligt vin med aromer av plommon, mörka körsbär och färska örter tillsammans med sammetslena toner av choklad, kaffe och en touch av ekfat.
Passar tillPerfekt till stekt eller grillat kött, grytor, smakrika vegetariska rätter och krämiga ostar.

Om Iconic Wines

Iconic Wines grundades 2015 och har sedan start producerat egna viner tillsammans med ett fåtal utvalda producenter världen över.
Tillsammans med olika vinmakare blendas viner för att få fram bästa kvalité till bästa pris för den skandinaviska marknaden.
Precis som flera odlare bakom vinerna är också Iconic Wines ekologiskt certifierade.

Om Argentina

Vinet kom till Sydamerika från Spanien via Mexiko och därifrån spreds det vidare med spanjorerna först till Peru och sedan till Chile och Argentina, som båda gjorde vin av sina första skördar på 1550-talet.Argentina har gjort vin av den spanskättade gröna torrontés och den franska blå malbec till sina specialiteter

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!