La Familia Vino Tinto

La Familia Vino Tinto

169 kr (nr. 53227) Rött vin Spanien

La Familia Vino Tinto – det perfekta tapasvinet!

La Familia kommer från den lilla byn Socuellamos i hjärtat av Spanien, vinet kommer från 25 olika vinodlare som tillsammans bildar en stor familj där alla delar samma filosofi – vin ska vara gott och enkelt!

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

Årgång 2020
Alkoholhalt 12,5%
Storlek ml 3000 ml

Detaljer

Antal/kolli 4
Förslutning Tappkran
Sockerhalt <0,2 g/100ml
Märkningar Vegan
Veganvänligt Ja.
Producent Iconic Wines

Innehållet

Smakbeskrivning Vinet bjuder på en fruktig karaktär med toner av körsbär, plommon och choklad med en sammetslen struktur.
Passar till La Familia är ett riktigt sällskapsvin som gör sig bäst runt 18-20°C. Servera gärna vinet till kyckling i ugn, entrecôte eller till klassiska tapas.

Om Iconic Wines

Iconic Wines grundades 2015 och har sedan start producerat egna viner tillsammans med ett fåtal utvalda producenter världen över.
Tillsammans med olika vinmakare blendas viner för att få fram bästa kvalité till bästa pris för den skandinaviska marknaden.
Precis som flera odlare bakom vinerna är också Iconic Wines ekologiskt certifierade.

Om Spanien

Spanien är världens tredje största vinland efter Italien och Frankrike. Man har satsat stora investeringar i både nya och gamla vingårdar och Spaniens traditionellt låga skördeuttag beror på det extremt torra klimatet – kalla vintrar och mycket varma torra somrar.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!