Eko
Gran Bodega

Gran Bodega

299 kr (nr. 51599) Rött vin Spanien

Storsäljaren från Spanien som 4,5 litersbox – Gran Bodega

 Gran Bodega på 4,5 liter ger 50% mer vin än en vanlig 3-liters box!

Gran Bodega har länge varit populär på den svenska marknaden och har det som många letar efter i ett vin, välbalanserat och medelfylligt med silkeslena tanniner och en lång, kvardröjande finish. I Spanien hittar du ofta kraftfulla och fylliga viner med högre alkoholhalt och Gran Bodega är ett utmärkt exempel på ett vin där kraft möter elegans.

Vinet går i toner av mörka körsbär, blåbär och örter med eleganta inslag av choklad och vanilj. Detta mångsidiga vin är den perfekta följeslagaren till en mängd olika rätter och gör sig utmärkt till allt från traditionella tapas till höstens mustiga grytor och dessutom perfekt för de stora middagsbjudningarna.

En öppnad box håller sig fräsch i hela 6 veckor i kylskåpet så vare sig om du ska styra en middagsbjudning eller avnjuta ett glas på egen hand är denna ekologiska spanjor ett säkert kort för alla tillfällen!

Gran(d) Bodega på 4,5 liter erbjuder en ursprungstypisk karaktär och imponerande kvalitet.

Gran Bodega finns tillgänglig att beställa på Systembolaget!

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

Alkoholhalt14%
Storlek4500 ml
Förpackning Box

Detaljer

Antal/kolli3
FörslutningTappkran
Sockerhalt0,10 g/100 ml
Märkningar Ekologiskt vin
Producent Iconic Wines

Innehållet

SmakbeskrivningVinet går i toner av mörka körsbär, blåbär och örter med eleganta inslag av choklad och vanilj
Passar tillDetta mångsidiga vin är den perfekta följeslagaren till en mängd olika rätter och gör sig utmärkt till allt från traditionella tapas till höstens mustiga grytor.

Om Iconic Wines

Iconic Wines grundades 2015 och har sedan start producerat egna viner tillsammans med ett fåtal utvalda producenter världen över.
Tillsammans med olika vinmakare blendas viner för att få fram bästa kvalité till bästa pris för den skandinaviska marknaden.
Precis som flera odlare bakom vinerna är också Iconic Wines ekologiskt certifierade.

Om Spanien

Spanien är världens tredje största vinland efter Italien och Frankrike. Man har satsat stora investeringar i både nya och gamla vingårdar och Spaniens traditionellt låga skördeuttag beror på det extremt torra klimatet – kalla vintrar och mycket varma torra somrar.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!