Impressivo

Impressivo

89 kr + pant (nr. 4687) Rött vin, fylligt Portugal

Ett Fylligt och Imponerande Vin från Portugal

Upptäck Impressivo, ett klassiskt portugisiskt vin med en imponerande fyllighet och smak! 

Klassisk blandning, modern förpackning: Impressivo är skapat av en klassisk blandning av portugisiska druvor, vilket ger vinet en komplex och balanserad smakprofil. Vinet kommer i en 1-liters PET-flaska, en lättare förpackning som är perfekt att ta med på picknicken eller utflykten!

Fylligt och smakrikt
Impressivo är ett fylligt vin som passar perfekt till säsongens alla måltider. Vinet bjuder på en fräsch smak med toner av röda bär, plommon, choklad och viol. I Portugal satsar man på fräscha råvaror med mycket smak, vilket ger ett perfekt samspel med detta vin som är imponerande gott. Matcha gärna vinet med grillad fläskfilé, bea-majo och grillad färskpotatis. 

Om PET-flaskan
PET-flaskan har lägre klimatpåverkan än den traditionella glasflaskan.*På Systembolaget är förpackningen PET-flaska märkt med Lägre klimatavtryck.*Till skillnad från glasflaskan ger förpackningen lättare transporter och det går dessutom åt mindre energi vid tillverkning, även om man vid glasförpackningar använder återvunnet glas.

*Källa https://www.systembolaget.se/hallbarhet/klimatsmartare/.

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

Alkoholhalt13,5%
Storlek1000 ml
Förpackning PET-flaska

Detaljer

Antal/kolli12
FörslutningSkruvkork
Sockerhalt0,9 g/100 ml
Producent Casa de Vila Verde

Innehållet

SmakbeskrivningVinet har en kryddig doft med toner av mörka röda bär och en fruktig smak med bland annat plommon, choklad och viol.
Passar tillImpressivo är ett vin som passar perfekt till säsongens alla måltider, såväl till vardag och till fest.

Om Casa de Vila Verde

Casa de Vila Verde ligger i Lousada i regionen till Vinhos Verdes. Vackra vingårdar omger den historiska, soldränkta egendomen som även är känd för ståtliga trädgårdar fyllda med Horentia.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!