Vegan
Polly Engraçado

Polly Engraçado

59 kr (nr. 59632) Rött vin Vinho Regional Lisboa

Polly Engraçado: Solkysst rött vin från Portugal i generös 1 liters-flaska!

Upplev en explosion av smak och färg med Polly Engraçado, ett fruktigt och fylligt vin från Portugal! Polly på 1-litersbutelj erbjuder mycket vin för pengarna både när det gäller smak och kvalitet.

Denna okomplicerade vinupplevelse bjuder på underbara toner av hallon, plommon, körsbär, skogsbär, vanilj och kryddor. Njut av Polly till smakrika rätter som grillat kött och grönsaker, tacos eller chark och oliver tillsammans med goda vänner.

Portugal är ett spännande vinland med moderna och smakrika viner. Polly Engraçado är ett utmärkt exempel på detta. Polly är gjort på några av Portugals bästa druvor, Castelão, Touriga Nacional, Alicante Bouschet och Tinta Roriz.

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

DruvsortCastelão, Touriga Nacional, Alicante Bouschet och Tinta Roriz
Årgång2021
Alkoholhalt13%
Storlek1000 ml
Förpackning Flaska

Detaljer

Antal/kolli12
FörslutningSkruvkork
Sockerhalt0,98 g/100 ml
Märkningar
Veganvänligt Ja
Producent Casa de Vila Verde

Innehållet

SmakbeskrivningFylligt och fruktigt vin med underbara toner och inslag av både plommon, körsbär, skogsbär, vanilj, salvia och kryddor i en klassisk portugisisk stil. Smakrikt och riktigt gott!
Passar tillKombinera med smakrika kötträtter eller till plock som chark och oliver!

Om Casa de Vila Verde

Casa de Vila Verde ligger i Lousada i regionen till Vinhos Verdes. Vackra vingårdar omger den historiska, soldränkta egendomen som även är känd för ståtliga trädgårdar fyllda med Horentia.

Om Vinho Regional Lisboa

Vinregionen Lisboa ligger ca 45 km norr om huvudstaden Lissabon. Vingårdarna är belägna på låga sluttningar 110 – 220 meter över havsnivån. Rankorna får bästa solexponering och sjöbris från Atlanten som bara ligger 25 km därifrån.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!