Nyhet
Hope Shiraz

Hope Shiraz

149 kr (nr. 72026) Rött vin Sydafrika

Det ultimata vinet för grill och sommarens bjudningar – en smakrik och kraftfull Shiraz från hyllade och pålitliga vinserien HOPE!

Fruktig elegans möter kryddig kraft

HOPE Shiraz på box går i en omåttligt populär stil, fruktigt och kryddigt med en smakrik och mångsidig smakprofil. Vinet går i toner av mörka körsbär, björnbär, viol, lakrits och en hint av choklad. Den generösa fylligheten balanseras upp av en pigg syra och följsamma tanniner som ger vinet ett mycket harmoniskt helhetsintryck. Vinet är Fairtrade-certifierat!

Shiraz är en riktig favorit för alla vinälskare och har kommit att blivit en av Sydafrikas mest framstående och populära druvsorter!

En perfekt följeslagare på alla fronter; Hope Shiraz passar ihop med många olika typer av maträtter, vilket gör det till ett utmärkt val för både vardagsmiddagar och festligare tillfällen. Servera gärna till grillade kötträtter, smakrika vegetariska rätter eller till charkbrickan med lagrade hårdostar såsom cheddar och pecorino. Går lika bra att avnjuta i sin enkelhet eller med lite salta snacks.

Finns att beställa för 149 kr!

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

Druvsort100% shiraz
Alkoholhalt14,5%
Storlek1500 ml
Förpackning Box

Detaljer

Nyhet 11 juni 2024
Antal/kolli6
FörslutningTappkran
Märkningar Fairtrade
Producent Iconic Wines

Innehållet

Fairtrade-märkt produkt

Om Iconic Wines

Iconic Wines grundades 2015 och har sedan start producerat egna viner tillsammans med ett fåtal utvalda producenter världen över.
Tillsammans med olika vinmakare blendas viner för att få fram bästa kvalité till bästa pris för den skandinaviska marknaden.
Precis som flera odlare bakom vinerna är också Iconic Wines ekologiskt certifierade.

Om Sydafrika

Under de senaste 20 åren har Sydafrikas vinmakare börjat resa och de internationella influenserna är många. Man har därmed börjat förändra landets vinodling, inte bara utifrån ett kvalitativt perspektiv, utan också gällande vinstilar och regioner. Experimentlustan är stor och under de senaste åren har man sakta börjat skönja en mognad i landet. Nu produceras här viner med stort självförtroende och den Sydafrikanska vinproduktionen ses som oerhört spännande.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!